ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάρρευση στο “τραπέζι” των κορυφαίων στελεχών υπό Α. Τσίπρα- Συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου

Συνεδρίαση έκτακτη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα φέρνει σήμερα η εκλογική  κατάρρευση που υπέστη το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ως είχε ήδη προαναγγελθεί ήδη από χθες το βράδυ.

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου από κοινού με τον Πολιτικό Σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί τώρα το μεσημέρι υπό τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να “ψηλαφηθεί” η ήττα που έφερε σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ και ενόψει της δεύτερης εκλογικής μάχης. Άμεση εκκρεμότητα που πρέπει να επιλυθεί, όπως ανέφερε χθες και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι μεταξύ άλλων και το πώς θα διαχειριστεί ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή που θα λάβει.

Θέμα ηγεσίας δεν τίθεται – έως ολοκληρωθεί ο εκλογικός κύκλος- όπως τόνισαν χθες κορυφαία στελέχη του κόμματος σε δημόσιες τοποθετήσεις τους αλλά και μιλώντας με δημοσιογράφους στην Κουμουνδούρου, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση, στη δήλωσή του μίλησε για “εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα” διευκρινίζοντας πως “πρέπει να προβούμε άμεσα στις αλλαγές που χρειάζονται” καθώς δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα