

“Η χθεσινή αποκάλυψη ότι ένα μακρύ χέρι παραποίησε επίσημο έγγραφο του FBI όπου εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος να εισπράττει κανονικά μίζα από τη Novartis, σε μια εποχή που έκοβε μισθούς και συντάξεις, ντροπιάζει τη χώρα και ευτελίζει τους θεσμούς της”, υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
“Ο κ. Λοβέρδος, χθες, αναγνώρισε τη λαθροχειρία, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που πήγε να τον καλύψει και εξαπέλυσε τις γνωστές επιθέσεις του προς τον ΣΥΡΙΖΑ”, σημειώνει, προσθέτοντας πως “το δε υπουργείο Εξωτερικών παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο, διαρρέει ότι δεν έχει ούτε το πρωτότυπο, ούτε το μεταφρασμένο έγγραφο και δεν έχει ακόμα καν ανακοινώσει τη διενέργεια έρευνας”.
“Την ίδια ώρα ούτε η κυβέρνηση ούτε το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχουν πάρει θέση για τις αποκαλύψεις”, επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση και απευθύνει “δυο απλά ερωτήματα”:
“Θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης από τον κ. Δένδια να διερευνήσει τη λαθροχειρία σε αμερικανικό έγγραφο ή θεωρεί πως είναι και αυτό σκευωρία και δεν χρειάζεται περαιτέρω έρευνα;”
“Θα πάρει επιτέλους θέση ο κ. Ανδρουλάκης ή θα συνεχίσει να τηρεί σιγή ιχθύος καλύπτοντας πλήρως τον κ. Λοβέρδο;”
“Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον απαντήσεις, γνωρίζοντας ότι όσο και να θέλουν κάποιοι δεν θα καταφέρουν να κρύψουν αυτό το μεγάλο σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis. Και είμαστε ακόμη στην αρχή”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σχετικά Νέα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας σε καταστήματα των Εξαρχείων
Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις καταγγελίες.
Μενδώνη για Ανδρουλάκη: «Φαίνεται ότι δεν έχει επισκεφθεί πρόσφατα την Κνωσό»
Απάντηση με αιχμές για όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή.
Άκης Σκέρτσος: Το ΠΑΣΟΚ προτρέχει να βγάλει συμπεράσματα για τα Τέμπη
«Τα κόμματα, οι πολιτικοί και η πολιτική έχουν ένα και μόνο, λόγο ύπαρξης: να.
Μητσοτάκης: Η Κλαυδία μας έκανε υπερήφανους
Σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός.