ΣΥΡΙΖΑ: Αναζητείται διαδικασία αποκλεισμού Κασσελάκη από τις εκλογές

«Άγριο» παρασκήνιο στο ΣΥΡΙΖΑ, με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να ψάχνει τρόπο να «μπλοκάρει»-επί της ουσίας- τον Στέφανο Κασσελάκη από υποψήφιο πρόεδρο μετά και την καθαίρεσή του από πρόεδρος του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ ο πρώην πρόεδρος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματος, πολλοί υποστηρικτές του ωστόσο υποστηρίζουν ότι στελέχη της Κουμουνδούρου ψάχνουν να βρουν τρόπο να μπλοκάρουν την υποψηφιότητά του.

Στελέχη από την πλευρά των «100» θέτουν αυτή τη φορά όρους και προϋποθέσεις οικονομικής διαφάνειας για να είναι κάποιος υποψήφιος πρόεδρος, όπως η κατάθεση πόθεν έσχες στο κόμμα.

«Υπάρχει ο προβληματισμός από το πώς μπορεί ο χώρος να θωρακιστεί από ατυχείς υποψηφιότητες. Αν κάποιος τηρεί ή δεν τηρεί το καταστατικό δεν είναι φωτογραφικό δεν είναι φωτογραφικό, ή κάποιος από αυτούς που υποχρεούται να έχει πόθεν έσχες θα ήταν λάθος να πει ας το δει και μια δική μας επιτροπή το πόθεν έσχες;», είπε η αντιπρόεδρος Βουλής Όλγα Γεροβασίλη.

Μέσω social media η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη;
Την ίδια στιγμή, εξάλλου, τις επόμενες ώρες ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώσει μέσω social media την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στην Κεντρική Επιτροπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επικυρωθεί και ο χαρακτήρας του Έκτακτου Συνεδρίου που θα επικυρώσει και τις υποψηφιότητες για την κούρσα εκλογής νέας ηγεσίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα