Συνταξιούχοι: Το Σάββατο το «ραντεβού» με τον Αλ. Τσίπρα

Το ερχόμενο Σάββατο στις 13.00 θα δεχθεί τους συνταξιούχους ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε αντιπροσωπεία τους στο παναττικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.30.

«Είμαστε στο δρόμο του αγώνα και θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Οι συντάξεις μας, τα φάρμακα, η υγεία κι ό,τι πρέπει να έχουμε για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, το διεκδικούμε και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία κυβέρνηση να παίζει στις πλάτες μας, παιχνίδια για τις προεκλογικές της ανάγκες» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης.

Όπως είπε ο ίδιος, οι συνταξιούχοι ζητούν μεταξύ άλλων «να δοθούν πίσω τα δώρα και τα αναδρομικά» και να προσληφθούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία».

«Σε αυτόν λοιπόν το δρόμο θα πορευτούμε και αυτά θα θέσουμε στον Πρωθυπουργό το Σάββατο που θα έχουμε συνάντηση μαζί του. Θέλουμε να ακούσουμε τον Πρωθυπουργό γιατί όλα μας τα δικαιώματα που διεκδικούμε είναι δίκαια και τα έχουμε πληρώσει. Περιμένουμε τις δικές τους απαντήσεις», πρόσθεσε.

Με αφετηρία την πλατεία Κλαυθμώνος οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου με αποτέλεσμα να τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνα. Πλέον η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

ΑΜΠΕ

Σχετικά Νέα