

Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, λόγω των εορτών του Πάσχα, οι συντάξεις του μηνός Μαΐου θα καταβληθούν νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και πρώην ΟΓΑ.
Οι υπόλοιποι συνταξιούχοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:
- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις συντάξεις τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019.
- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019.
- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
- Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
Νωρίτερα και οι επικουρικές
Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί και η καταβολή των επικουρικών συντάξεων του μηνός Μαΐου, για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων, όπως ανακοίνωσε το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).
- ΤοΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019.
Σχετικά Νέα
Τιμολόγια ρεύματος: Διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της ΡΑΑΕΥ για το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο και τις αλλαγές που έρχονται
Έρχονται αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος, σύμφωνα με την ΡΑΑΕΥ. Για το θέμα αυτό μίλησε.
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Πότε αρχίζει η ΑΑΔΕ την αυτόματη υποβολή τους και τι πρέπει να γνωρίζετε για τις εκπτώσεις φόρου
Ανακοίνωση για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις εξέδωσε η ΑΑΔΕ. Όπως επισημαίνεται, την Παρασκευή 25 Απριλίου οριστικοποιούνται.
Airbnb: Στην Ολομέλεια του ΣτΕ για την απόφαση του τέλους επιτηδεύματος
Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) βρίσκεται το ζήτημα για το τέλος επιτηδεύματος.
ΤτΕ: Αυξημένη κατά 5,4% η τουριστική κίνηση στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2025
Κατά 5,4% και διαμορφώθηκε σε 1,5 εκατομμύρια ταξιδιώτες, έναντι 1,45 εκατ. ταξιδιώτες την αντίστοιχη.