

Σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ενός τρομερού σκανδάλου στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Συνταγματάρχης Φαχρί Τζαν Τσαγλάρ, Διοικητής της Φρουράς Χωροφυλακής στην επαρχία Σαγγαρίου, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και προφυλακίστηκε με κατηγορίες περί «σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης».
ΜΜΕ στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Συνταγματάρχης Φαχρί Τζαν Τσαγλάρ συνελήφθη από τις Αρχές μετά από έρευνα που διεξήγαγε η Γενική Εισαγγελία της Σακάριας, η οποία ξεκίνησε λόγω καταγγελίας που έκανε Τούρκος στρατιώτης στις 27 Μαρτίου 2022. Όλες όμως οι πληροφορίες ήταν απόρρητες, όπως και η πορεία η της έρευνας, λόγω της ιδιαίτερης φύσεως της υπόθεσης.
Οι οικογένειες των στρατιωτών, που φέρονται ως θύματα του περιστατικού, επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς μη γνωστοποιώντας τα ονόματά τους για λόγους ασφαλείας, ενώ ανώτεροι αξιωματικοί της Διοίκησης Στρατιάς Αιγαίου έχουν αναλάβει να διεξάγουν εσωτερική έρευνα εις βάρος του.
Σχετικά Νέα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε για 11η φορά παππούς – Η κορη του Τίφανι γέννησε το πρώτο της παιδί
Γεννητούρια στην οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ– Ο πλανητάρχης έγινε για 11η φορά παππούς καθώς.
Παππούς έγινε για 11η φορά ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγινε παππούς για 11η φορά την Πέμπτη (15/5), καθώς η.
Ορίστηκε η αντιπροσωπεία του Κιέβου για τις συνομιλίες με τη Ρωσία στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας της χώρας του στις επερχόμενες.
Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας συναντάται με τη ρωσική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν συναντάται αυτήν την ώρα με τη ρωσική.