

Συνελήφθησαν οι δυο νεαροί Ρομά, οι οποίοι είχαν αποδράσει το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα από το τμήμα Μεταγωγών της διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, πηδώντας μαντρότοιχο ύψους πέντε μέτρων.
Οι δυο δραπέτες είχαν συλληφθεί στις 13 και στις 15 Απριλίου, καθώς σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου, αφαιρώντας εξαρτήματα και μέρη του.
Η σύλληψη του 20χρονου και του 18χρονου έγινε στην περιοχή του Αγρινίου, έπειτα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου και του τμήματος Μεταγωγών.
Ο 18χρονος, όπως και ο 20χρονος, παραδόθηκαν συνοδεία δικηγόρου.
Επίσης, συνελήφθη σε περιοχή στα Αη Βασιλιώτικα κρυμμένος σε τουαλέτες και άλλος Ρομά (από τους 5 συνολικά) που κατηγορείται για την διάρρηξη στο ΑΤΜ στις 12 Απριλίου.
Σύμφωνα με το agriniopress, για την υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο αστυνομικοί (φύλακας και αξιωματικός υπηρεσίας) που είχαν υπηρεσία κατά την διάρκεια της απόδρασης των δύο Ρομά.
Σχετικά Νέα
Καλαμάτα: Σε πλήρη λειτουργία η τρίτη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην Πελοπόννησο
Σε πλήρη λειτουργία τίθεται η τρίτη μονάδα απορριμμάτων της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην Πελοπόννησο. Πρόκειται.
Στο εισαγγελέα ο 50χρονος για την αιματηρή επίθεση με χορτοκοπτικό στον Αλμυρό
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης που τραυμάτισε τον 56χρονο με το χορτοκοπτικό. Θα δικαστεί.
Στον εισαγγελέα Ηρακλείου έξι άτομα για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
Με περισσότερα από 40 σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στην κατοχή τους βρέθηκαν και συνελήφθησαν 6.
ΕΣΥ: Υπεγράφη η απόφαση για προκήρυξη 530 θέσεων ειδικευμένων ιατρών – Η προθεσμία για τις αιτήσεις
Υπεγράφη η απόφαση για την προκήρυξη 530 θέσεων ειδικευμένων ιατρών διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της.