

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μετανάστες.
Συγκεκριμένα στην εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, μεταφέροντας τρεις μετανάστες, οι οποίοι δεν έφεραν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.
Αρχικά ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το όχημα, έχει δηλωθεί κλοπή την 24-2-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Επίσης χθες, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, μεταφέροντας παράνομα έξι μετανάστες. Και αυτός ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε οι οδηγοί-διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Σχετικά Νέα
Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε 48χρονο – Χαροπαλεύει στην εντατική το θύμα
Ένας 48χρονος που δίνει μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή, ένας 17χρονος.
Το κυκλοφοριακό αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στην Αθήνα των 3 εκατ. αυτοκινήτων
Σήμερα στην Αττική κυκλοφορούν περίπου 3.000.000 αυτοκίνητα, με το κυκλοφοριακό να αποτελεί κυρίαρχο καθημερινό.
Νίκαια: Εξαφανίστηκε η 15χρονη Ριτάλ
Εξαφανίστηκε η 15χρονη Ριτάλ από τη Νίκαια το πρωί της Παρασκευής (16/05/2025), όπως ανακοίνωσε.
Καθαρισμός οικοπέδων: Πόσες δηλώσεις έχουν υποβληθεί
Υποβλήθηκαν 205.000 ολοκληρωμένες δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων, 50 ημέρες μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας akatharista.apps.gov.gr..