Συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπορεύονταν παράνομα είδη πυροτεχνίας εντός καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τις μεσημβρινές ώρες χθες (19-4-2024), στο Περιστέρι, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, -2- νεαροί , 24 και 23 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί όπλων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που εμπορεύονται παράνομα είδη πυροτεχνίας εντός δύο καταστημάτων στην περιοχή του Περιστερίου, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε -2- καταστήματα όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -6.674- είδη πυροτεχνίας, εκ των οποίων -840- κροτίδες οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες για χρήση με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού για τον χρήστη, καθώς και σπρέι πιπεριού.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα