Συνεδριάζει σήμερα η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Τετάρτη 24 Μαΐου 2023. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την κατάθεση των τριών διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης, κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3 εδάφιο γ' του Συντάγματος. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 25/05 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel».

Η συνεδρίαση θα ανοίξει στις 17:00 με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η αναδιάταξη των δυνάμεων, οι αλλαγές αλλά και η χάραξη στρατηγικής εν όψει των νέων εκλογών.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο» απαντάνε κορυφαία στελέχη του κόμματος, στο ερώτημα για το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας μετά τις εκλογές. Υπάρχουν ωστόσο και φωνές που σημειώνουν ότι όλα πρέπει να τεθούν στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα