

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης στην ‘Αγκυρα μετά το τέλος των συνομιλιών για τη θετική ατζέντα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο ομόλογός του υφυπουργός Εξωτερικών Μπούρακ Ακσανάρ.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ζήτησε να ενημερωθεί για τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στην τουρκική πρωτεύουσα και έδειξε την ένθερμη υποστήριξη του στη διαδικασία της θετικής ατζέντας.
«Γόνιμη συζήτηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Κώστα Φραγκογιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην ‘Αγκυρα για την 4η συνάντηση μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας για τη θετική ατζέντα» επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μ. Τσαβούσογλου.
Σχετικά Νέα
Συμμετοχή της Επ. Ανταγωνισμού στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο DATACROS III
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συμμετέχει στο συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. έργο DATACROS III, που στοχεύει.
Κ.Μητσοτάκης – Επίσκεψη στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Ολιστική μελέτη διαχείρισης των υδάτων της Κρήτης»
Το φράγμα της Πλακιώτισσας, στη Μεσαρά της Κρήτης, έργο που παρέμενε ημιτελές επί πολλά.
Α.Τζιτζικώστας: Η Ευρώπη πρέπει να ακούσει τους νέους ανθρώπους αν θέλει να έχει μέλλον
«Η Ευρώπη πρέπει αν θέλει να έχει μέλλον, να ακούσει πρώτα εσάς, τους νέους.
Το μήνυμα Γ. Γεραπετρίτη για τα 80 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και 75 χρόνια μετά την απαρχή της ευρωπαϊκής ενοποίησης
“Το 1950 ήταν μια ιστορική τομή για την πορεία της Ευρώπης, με τη Διακήρυξη.