

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης στην ‘Αγκυρα μετά το τέλος των συνομιλιών για τη θετική ατζέντα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο ομόλογός του υφυπουργός Εξωτερικών Μπούρακ Ακσανάρ.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ζήτησε να ενημερωθεί για τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στην τουρκική πρωτεύουσα και έδειξε την ένθερμη υποστήριξη του στη διαδικασία της θετικής ατζέντας.
«Γόνιμη συζήτηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Κώστα Φραγκογιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην ‘Αγκυρα για την 4η συνάντηση μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας για τη θετική ατζέντα» επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μ. Τσαβούσογλου.
Σχετικά Νέα
Αχτσιόγλου: Να τελειώνουμε με τα fake news
«Η επικοινωνιακή “φούσκα” της κοστολόγησης έσκασε με την άρνηση της ΝΔ να υπάρξει από.
Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ
Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός», τόνισε.
Αβραμόπουλος για ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν ανοίγει ένα νέο παράθυρο φιλίας
Για την επόμενη ημέρα των εκλογών στην Τουρκία και για τις σχέσεις με την.
Προκαλεί ο Κασιδιάρης: Θέλει να απαγορευτεί η συμμετοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές
Προκαλεί και πάλι ο καταδικασμένος για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος.