

Αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εστιατόριο στον Πειραιά, στην καθιερωμένη συνάντηση την παραμονή των εκλογών.
Σε χαλαρή διάθεση ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.
Έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του
πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο πρ. αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ. Αποστολάκης επικεφαλής του Επικρατείας του ΝΙΚΗ
Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στο σημερινό κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, στις 8 μ.μ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη σήμερα, Πέμπτη 08.
Στο Λουξεμβούργο ο υπ. Μετανάστευσης Δανιήλ Εσδράς για το Συμβούλιο υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ
Ο υπηρεσιακός υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου, Δανιήλ Εσδράς, θα συμμετάσχει στο τακτικό Συμβούλιο Δικαιοσύνης.
Ευ.Αποστολάκης: Δεν μας λείπουν τα χρήματα αλλά οι αποφάσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ
‘’Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ρυθμιστεί θέματα σοβαρά ,όπως η κάλυψη των υπηρεσιών υγείας.