

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Zhao Leji.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε επισκόπηση των διμερών σχέσεων και συζητήθηκε η διμερής συνεργασία, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, του τουρισμού, του πολιτισμού και της ναυτιλίας.
Επιπλέον, αντάλλαξαν απόψεις για τις σχέσεις ΕΕ-Κίνας. Ο πρωθυπουργός επανέλαβε την πάγια θέση της Ελλάδας για την ανάγκη ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Κίνα για τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή.
Σχετικά Νέα
Μ.Aργυρού: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της S&P
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard.
Στα Ιεροσόλυμα ο υφ. Υπ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος για το Άγιο Φως – Τι ώρα θα φτάσει στην Ελλάδα
Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής.
Σ. Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Στον Έβρο ο Δένδιας: Επισκέφθηκε επιτηρητικό φυλάκιο και παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Ορεστιάδα
Το επιτηρητικό φυλάκιο «5» στον Έβρο, στην περιοχή ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.