

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του ισραηλινού πρωθυπουργού Ζάχι Χανέγκμπι δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν έλαβε συγκεκριμένη ειδοποίηση από την Αίγυπτο ή από οπουδήποτε αλλού για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου από την Χαμάς με ορμητήριο την Γάζα.
Ο αρχηγός των ισραηλινών υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας Σιν Μπετ εκλήθη για έκτακτη ενημέρωση στις 04.00, δυόμισι ώρες πριν από την έναρξη της επίθεσης, σχετικά με νέα στοιχεία των υπηρεσιών Πληροφοριών, αλλά αυτές δεν δικαιολογούσαν κινητοποίηση, δήλωσε ο Ζάχι Χανέγκμπι στους δημοσιογράφους.
Σχετικά Νέα
Τον υποστράτηγο Ζίνι διορίζει νέο επικεφαλής της Σιν Μπετ ο Νετανιάχου
Τον υποστράτηγο Νταβίντ Ζίνι επέλεξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου για να ηγηθεί της Σιν Μπετ.
ΠΟΥ: Καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα καθώς εντείνονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε σήμερα πως καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Λωρίδα.
Κόλαση επί γης η Γάζα: Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμέτωποι με ασθένειες και λιμό – Νεκρά δεκάδες παιδιά
Στη Γάζα, που μοιάζει με κόλαση επί Γης, τα εφόδια φτάνουν με το σταγονόμετρο..
Κέβιν Φέδερστοουν στο ΕΡΤΝews: Η Ελλάδα κατά την κρίση απέδειξε ότι είναι ανθεκτική – Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα λένε ότι το 2025 έγιναν δραστικές αλλαγές στην Ευρώπη
Στην εκπομπή «Επίλογος» του ΕΡΤΝews με τον Απόστολο Μαγγηριάδη μίλησε ο καθηγητής, Κέβιν Φέδερστοουν,.