

Η κινεζική εταιρία σύγχρονης τεχνολογίας Huawei και η ανταγωνιστική της Samsung από τη Νότια Κορέα διευθέτησαν τις διαφωνίες που είχαν για ζητήματα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας, όπως προβλέπει ένα σχετικό πλαίσιο συμφωνίας, σύμφωνα με απόφαση τοπικού κινεζικού δικαστηρίου.
Οι δύο εταιρίες συμφώνησαν για την εφαρμογή μιας συμφωνίας κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών, η οποία θα λειτουργεί ως νομικό πλαίσιο, για την εκατέρωθεν χορήγηση σχετικών αδειών παγκοσμίως και όπως προβλέπει δικαστική απόφαση του Ανώτατου Λαϊκού Δικαστηρίου της επαρχίας Κουανγκτούνγκ.
Η εξέλιξη αυτή, σημαίνει ότι οι μηνύσεις που έχουν υποβληθεί μεταξύ των δύο εταιριών και αφορούν ζητήματα ευρεσιτεχνίας θα εκπέσουν, ενώ παρόμοιες πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί από τις δύο εταιρίες.
Από το 2011, η Huawei και η Samsung έχουν προχωρήσει σε διμερείς διαπραγματεύσεις που επέλυσαν περισσότερες από 40 μηνύσεις που είχαν υποβληθεί εκατέρωθεν, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σχετικά Νέα
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.
Wall Street: Πτώση με φόντο τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι.
Μικρά κέρδη στις ευρωαγορές – Σε νέα ιστορικά υψηλά ο DAX
Μικρά κέρδη κατέγραψαν σήμερα οι ευρωαγορές στον απόηχο της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ – Μεγάλης.
COSMOTE TELEKOM: Μεγάλος διαγωνισμός «Πάμε Άμπου Ντάμπι»
ΗCOSMOTE TELEKOM, Υπερήφανος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, δίνει την.