

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί 52χρονος που συνελήφθη για περίπτωση εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα την 39χρονη πρώην σύντροφό του
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, περί αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και άλλων διατάξεων και για εκδικητική πορνογραφία.
Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 52χρονος απέστειλε σε τρίτο άτομο φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονιζόταν η παθούσα, ενώ παράλληλα ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο οπτικό υλικό.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος
Ένα νέο στοιχείο μπαίνει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών για την υπόθεση εγκατάλειψης και πιθανής.
Ελληνικό: Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού και τα ερωτήματα στο μικροσκόπιο των Αρχών
Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό,.
ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος από COVID-19 και 47 εισαγωγές
Σε πτωτική πορεία βρίσκεται η θετικότητα για COVID-19 και γρίπη στην κοινότητα την εβδομάδα.
Νέα Σμύρνη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 71χρονος που σκότωσε τον γιο του
Σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, θα παραμείνει ο 71χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα.