Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του νέου ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/2) στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν ελληνικές σημαίες, ενώ άλλοι είχαν στα χέρια σταυρούς. Πολλά ήταν τα πλακάτ και τα πανό με συνθήματα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για τη διαμαρτυρία ήταν πολλοί ρασοφόροι.

«Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους!»

Στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε εξέδρα για τους ομιλητές της συγκέντρωσης κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ανάμεσά τους ήταν και ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλλαλητήριο, η οργάνωση αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεση τους στη «σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης σύζευξης».

«Έγκλημα κατά των αθώων παιδιών»
Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγουν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητήριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι φορείς.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα