Στους δρόμους και πάλι οι Σαμιώτες για την υγεία

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις για την υγεία την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα στις 6 το απόγευμα, το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Απευθύνουν μαζικό κάλεσμα σε όλα τα σωματεία εργαζόμενους, νέους, φοιτητές, ανέργους να διεκδικήσουν για άλλη μία φορά αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν για όλους σύστημα υγείας. Ένα μήνα μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις στα νησιά του Αιγαίου και στην Αθήνα οι νησιώτες συνεχίζουν και κλιμακώνουν σε κάθε νησί τον αγώνα τους για υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους απαιτώντας πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών.

Δεν πάει άλλο, δεν ανεχόμαστε να θρηνούμε διαρκώς θύματα, να μην έχουμε τη δυνατότητα για πρόληψη, θεραπεία, περίθαλψη και υγεία δημόσια και δωρεάν. Να πρέπει να ξενιτευόμαστε και να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για υγεία πανάκριβα εισιτήρια και λειψές συγκοινωνίες. Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και διεκδικούμε αυτά που αξίζουν σε μας και τα παιδιά μας, δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου, Σταμάτης Φιλιππής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα