Στο Τατόι η οικογένεια του Κωνσταντίνου για το τρισάγιο

Για τον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, αναχώρησε η οικογένεια του, ώστε να παραστεί στο τρισάγιο που θα γίνει σήμερα εκεί για την συμπλήρωση 9 ημερών από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο εκλιπών.

Πρώτος από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, στο οποίο διαμένει η οικογένεια, αναχώρησε η πρίγκιπας Νικόλαος, χωρίς τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Λίγο μετά αναχώρησαν από το ξενοδοχείο ο πρίγκιπας Παύλος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ. Μαζί τους ήταν και τα 5 παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμων και Αριστείδη Σταύρο.

Το τρισάγιο για την συμπλήρωση 9 ημερών από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα γίνει σήμερα στον τάφο του στο Τατόι και εκεί θα δώσει το παρών αποκλειστικά ο στενός οικογενειακός του κύκλος.

«Φρούριο» το Τατόι
Στο σημείο τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν «δρακόντεια», με περιπολικά να περιφρουρούν μέχρι αυτή την ώρα τόσο τους βασιλικούς τάφους όσο και τα ανάκτορα.
Το μνήμα του τέως βασιλιά είναι γεμάτο στεφάνια που έστειλαν φίλοι, συγγενείς και επιχειρηματίες για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Πάνω όμως στο μνήμα του τέως τοποθετήθηκαν στην σειρά όλα τα στεφάνια με τα ονόματα των παιδιών και της συζύγου του Αννας Μαρίας σαν μια ύστατη «αγκαλιά» στο σημείο που θα κείτεται αιώνια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα