

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας έφτασε στο Κίεβο μαζί με τους ομολόγους του από την Τσεχία και τη Σλοβενία, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πολωνός πρωθυπουργός σήμερα το βράδυ.
«Πρέπει να σταματήσουμε την τραγωδία που συμβαίνει στην Ανατολή το συντομότερο δυνατό», έγραψε ο Ματέους Μοραβιέτσκι με ανάρτηση στο Facebook.
«Γι’ αυτό, μαζί με τον (Πολωνό) αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιαρoσλάβ Κατσίνσκι και τους πρωθυπουργούς Πετρ Φιάλα και Γιάνεζ Γιάνσα βρισκόμαστε στο Κίεβο».
Οι τρεις πρωθυπουργοί ταξίδεψαν στην ουκρανική πρωτεύουσα με τρένο, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ουκρανία, αναφέρει το Reuters.
Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, δημοσίευσε φωτογραφίες του με τον πρωθυπουργό της Τσεχίας και τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, στο Κίεβο, όπου «γράφεται ιστορία».
«Εδώ, στο κατεστραμμένο από τον πόλεμο Κίεβο, γράφεται ιστορία. Εδώ είναι που η ελευθερία πολεμά ενάντια στον κόσμο της τυραννίας. Εδώ είναι που το μέλλον όλων μας κρέμεται από μια κλωστή. Η ΕΕ υποστηρίζει την Ουκρανία, η οποία μπορεί να βασιστεί στη βοήθεια των φίλων της – φέραμε αυτό το μήνυμα στο Κίεβο σήμερα.»
Σχετικά Νέα
Δυτική Όχθη: Πέθανε η Ισραηλινή έγκυος που είχε τραυματιστεί από πυρά εντός του οχήματός της – Διασώθηκε το έμβρυό της
Η έγκυος Ισραηλινή που είχε τραυματισθεί χθες, Τετάρτη, το βράδυ από πυρά εναντίον του αυτοκινήτου της.
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να απελάσει στη Ρωσία μια ερευνήτρια του Χάρβαρντ
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να απελάσει στη χώρα καταγωγής της.
Κερδοφόρες πάνω από το 70% των κινεζικών εισηγμένων
Παρά την οικονομική αστάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εισηγμένες εταιρίες στα χρηματιστήρια της Κίνας.
Στα πρόθυρα λιμού η Γάζα – Αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για την ευθύνη στην παροχή βοήθειας
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, συνεδρίασε κατόπιν αιτήματος των ευρωπαϊκών κρατών-μελών (Ελλάδα, Γαλλία, Ην..