

Στο Ισραήλ έφθασε την Τρίτη ο Όλαφ Σολτς για να συναντηθεί με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Γερμανό καγκελάριο να δηλώνει την αμέριστη στήριξη της Γερμανίας στη μάχη κατά της Χαμάς.
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για το πώς θα δοθεί ανθρωπιστική βοήθεια στους αμάχους στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας και ότι θα θέσει το θέμα και στον πρόεδρο της Αιγύπτου.
“Η Γερμανία και το Ισραήλ είναι ενωμένες ως δημοκρατικά κράτη, που ενεργούν με βάση τη δικαιοσύνη και το νόμο ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις… Μίλησα με τον πρωθυπουργό για τρόπους που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους στη Γάζα να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο Σολτς, μιλώντας μαζί με τον Νετανιάχου στο Ισραήλ.
“Θέλουμε να προστατεύσουμε τους αμάχους και να αποτρέψουμε τους θανάτους αμάχων”, πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Προς Ψηφοφορία στη Βουλή το νομοσχέδιο φοροελαφρύνσεων του Τραμπ
Η Επιτροπή Κανονισμών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων,.
Σε κλοιό ισραηλινών δυνάμεων τα δύο λειτουργικά νοσοκομεία στη βόρεια Γάζα
Δύο από τα τελευταία λειτουργικά νοσοκομεία στη βόρεια Γάζα έχουν περικυκλωθεί από ισραηλινές δυνάμεις,.
Το Μεξικό απαιτεί διευκρινίσεις από το Ισραήλ για το συμβάν στην Τζενίν
Η κυβέρνηση του Μεξικού θα απαιτήσει από την πρεσβεία του Ισραήλ «διευκρινίσεις» για τα.
Αϊτή: Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ καλεί τη διεθνή κοινότητα να ξανασκεφτεί την αντίδρασή της
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να ξανασκεφτεί την αντίδρασή.