

Στην Ικαρία για δεύτερη ημέρα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας (Άγιος Κήρυκος) ενώ είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Ικαρίας.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο περιέγραψαν τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο. «Αναισθησιολόγο δεν έχουμε, χειρουργεία δεν έχουμε. Αν ήσασταν κάτοικος θα έπρεπε να περιμένατε για συνταγογράφηση πάρα πολύ καιρό. Στα επείγοντα υπάρχει ανειδίκευτος αγροτικός γιατρός» του ανέφεραν μεταξύ άλλων.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ικαρίας Νίκο Καλαμπόγια τόνισε ότι «η εγκατάλειψη που δεν αφορά μόνο την Ικαρία, αφορά μία σειρά από νησιωτικές περιοχές στη χώρα μας που δεν είναι στο επίκεντρο της μεγάλης τουριστικής βιομηχανίας, πρέπει να σταματήσει».
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο λιμάνι του Εύδηλου στην Ικαρία, στη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία του νησιού όπως περιγράφουν οι κάτοικοι, στέλνοντας μήνυμα να μπει τέλος «στο ζόφο του καθεστώτος Μητσοτάκη».
Σχετικά Νέα
Live η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα για τα 80 χρόνια Αντιφασισμού
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Σκοπευτήριο Καισαριανής η ομιλία του Γ.Γ. της.
Έντονη αντίδραση της Αθήνας και της Λευκωσίας στις δηλώσεις Ερντογάν από τα κατεχόμενα
Την ώρα που στην Κύπρο αναζητούνται συγκλίσεις για την εφαρμογή των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
Ο Κώστας Καραμανλής αποχαιρετά τον Πέτρο Μολυβιάτη: Η Ελλάδα χάνει σήμερα έναν σπουδαίο άνδρα
Την οδύνη του εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του Πέτρου.
ΚΚΕ για δηλώσεις Ερντογάν περί δύο κρατών στην Κύπρο: Διαψεύδουν το κυβερνητικό αφήγημα του εφησυχασμού και των «ήρεμων νερών»
«Οι νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για το Κυπριακό έρχονται σε μια περίοδο που εξελίσσονται,.