

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.
Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν, ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi».
Ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε μόνος του τα προϊόντα που πήρε και βγαίνοντας επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα. Ο πατέρας του έχει εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.
Το σπίτι είναι χτισμένο με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και πισίνα.
Σχετικά Νέα
Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Σύμη για παράνομα εκρηκτικά
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το διήμερο 20-21 Απριλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου και του.
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.
Λουτρά Αιδηψού: Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να δίνουν «σόου» στο νερό
Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου..
Τραγωδία στα Χανιά: 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 80χρονος άνδρας την Τρίτη (22/04/2025) στο Σκονίζο του δήμου Πλατανιά στα.