

Στη Βαρβάκειο Αγορά, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, που συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες.
«Η αξιοκρατία λείπει στη χώρα μας, η ατιμωρησία κυριαρχεί», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τις συνομιλίες του. Άκουσε τους επαγγελματίες να του επισημαίνουν πως η Βαρβάκειος «πρέπει να αναδειχθεί, να γνωρίσει ο κόσμος την Αγορά, γιατί πολύς κόσμος την έχει ξεχάσει, π.χ. με το (πασχαλινό) “καλάθι”, που έστρεψε πολύ κόσμο στα σούπερ μάρκετ και τις μεγάλες αλυσίδες».
«Η Βαρβάκειος πρέπει να μείνει ανοιχτή, γιατί αν θα φύγει η Αγορά από τη μέση, η τιμή του αρνιού από 10 που είναι σήμερα θα πάει 20€ τα επόμενα χρόνια. Γιατί εμείς κρατάμε τις τιμές, μόνο η Αγορά μπορεί να κρατήσει τις τιμές, κανένας άλλος», σημείωσαν οι καταστηματάρχες, συζητώντας με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.