

Έναν άνδρα πεσμένο μέσα στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα βρήκαν κάτοικοι της περιοχής λίγο πριν τις έξι το απόγευμα.
Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο με τον άνδρα να μεταφέρεται με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για Ρουμάνο γύρω στα 60, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε βρει την «πατρίδα» του στη Στυλίδα, αν και δεν είχε μόνιμη κατοικία. Έκανε περιστασιακά μεροκάματα, ενώ δεχόταν και βοήθεια από τον κόσμο.
Δεν έφερε χτυπήματα ή άλλα τραύματα και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας και οι υπόλοιπες τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Σχετικά Νέα
Πελοπόννησος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διέλευσης ανεμογεννητριών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη, θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις – Η διαδικασία
Ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 για τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές.
Tα …άφαντα αέρια που προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο στα Τέμπη
«Που βρίσκονταν τα αέρια όπως το ακετυλένιο και το υδρογόνο που φαίνεται να προκάλεσαν.
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.