

Η TikTok γνωστοποίησε πως σχεδιάζει να καταθέσει αγωγή τη Δευτέρα κατά του εκτελεστικού διατάγματος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που απαγορεύει τις συναλλαγές με τη δημοφιλή εφαρμογή και την κινεζική μητρική της ΒyteDance, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η TikTok ανέφερε πως προσπάθησε επί σχεδόν έναν χρόνο να συνεννοηθεί με την αμερικανική κυβέρνηση, όμως αντιμετώπισε «έλλειψη δέουσας διαδικασίας» ενώ η κυβέρνηση δεν έδωσε καμία σημασία στα γεγονότα.
«Για να διασφαλίσουμε πως δεν αγνοείται το κράτος δικαίου και πως η εταιρεία μας και οι χρήστες μας αντιμετωπίζονται δίκαια, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσφύγουμε μέσω του δικαστικού συστήματος κατά της εκτελεστικής εντολής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της εταιρεία.
Η ΒyteDance εξέδωσε ξεχωριστή ανακοίνωση σήμερα, με την οποία δηλώνει πως θα υποβάλει επισήμως μήνυση κατά της κυβέρνησης Τραμπ αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου.
Σχετικά Νέα
-
Ο Χακάν Φιντάν αποκάλυψε απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό και υδράργυρο
Ο Χακάν Φιντάν αποκάλυψε ότι υπήρξε στόχος απόπειρας δολοφονίας πριν από 4 – 5.
Ο Ναζί Κλάους Μπάρμπι είχε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη των καρτέλ ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική
Ο Ναζί εγκληματίας πολέμου Κλάους Μπάρμπι έπαιξε κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη του λαθρεμπορίου κοκαΐνης.
ΗΠΑ: Εκτός λειτουργίας το μετρό του Σαν Φρανσίσκο λόγω βλάβης στο πληροφοριακό σύστημα
Το σύστημα που διαχειρίζεται το μετρό του Σαν Φρανσίσκο τέθηκε αιφνιδίως εκτός λειτουργίας το.
Γάζα: Ad hoc επιτροπή του ΟΗΕ προειδοποιεί ότι μπορεί να εκτυλίσσεται «μια άλλη Νάκμπα» στα παλαιστινιακά εδάφη
Ο κόσμος μπορεί να είναι μάρτυρας «μιας άλλης Νάκμπα» στα παλαιστινιακά εδάφη, προειδοποίησε ειδική.