

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί τη νεοσύστατη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), η οποία δημιουργήθηκε πρόσφατα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Κατά την άφιξή του, τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο επικεφαλής της ΔΑΟΕ, υποστράτηγος Φώτης Ντουΐτσης, ο οποίος ηγείται της νέας αυτής υπηρεσίας, που χαρακτηρίζεται ως το «Ελληνικό FBI».
Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί σε ενημερωτική σύσκεψη στην αίθουσα επιχειρήσεων της ΔΑΟΕ, στον 10ο όροφο του κτιρίου, όπου οι αξιωματικοί της υπηρεσίας θα του παρουσιάσουν τη δράση και τις πρώτες επιτυχίες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα προβληθεί βίντεο με υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος που εξιχνιάστηκαν από τη ΔΑΟΕ στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί όλες τις υπηρεσίες που υπάγονται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, οι οποίες στεγάζονται στον 10ο και 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.
Σχετικά Νέα
Υπουργικό συμβούλιο: Επί τάπητος το θέμα της ακρίβειας – Τα σενάρια για τη συγκράτηση των τιμών
Στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας, 28 Απριλίου και στο πλαίσιο της «ατζέντας για την.
Γιώργος Γεραπετρίτης: Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία
«Δεν υφίσταται καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία»,.
Ν. Χαρδαλιάς: Υλοποιούμε καθημερινά παρεμβάσεις και στους 66 δήμους της Αττικής
Για τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται από την περιφέρεια σε κάθε έναν από.
Κοντογεώργης: Αποπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας για να μπορούμε να επιστρέψουμε περισσότερα στην κοινωνία
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης, παραχώρησε σήμερα συνεντεύξεις στον τηλεοπτικό σταθμό της.