

«Τους επόμενους μήνες θα φτιάξω μία σκιώδη κυβέρνηση για να ξέρει ο ελληνικός λαός ακριβώς ποιοι θα είναι γύρω μου όταν θα κληθούμε να κυβερνήσουμε», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο ελληνικός λαός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι και να είμαστε (σ.σ.: ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης της χώρα, τόνισε ο ίδιος.
Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως ικανοποιητικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν έχεις νέους και λαϊκές συνοικίες συνεχίζεις και χτίζεις».
Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος στην Κεντροαριστερά ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα και ο Αλέξης Τσίπρας. «Εάν δημιουργηθεί νέος φορέας της κεντροαριστεράς τότε ο ίδιος θα είναι υποψήφιος ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Κασσελάκης απάντησε πως «πρέπει να ακολουθήσουμε μια διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης». «Πρέπει να συμφωνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ στο τι πιστεύουμε», προσέθεσε.
Σχετικά Νέα
Συνάντηση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με Χρυσοχοΐδη-Ζαχαράκη για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια
Συναντήσεις με τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη έκαναν μέλη της ΟΝΝΕΔ και.
Μάκης Βορίδης για μεταναστευτικό: Κάποιος που είναι παράνομα στη χώρα πρέπει να τιμωρείται – Αυτό σημαίνει φυλακή
Για το μεταναστευτικό και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος των παράνομων μεταναστών μίλησε ο.
Α. Γεωργιάδης: Επαναστατικές παρεμβάσεις για υγεία και νοσηλευτές – Η μεγαλύτερη αναμόρφωση του ΕΣΥ
Προτεραιότητα του υπουργού Υγείας δείχνει να είναι η ενίσχυση του συστήματος Υγείας με νοσηλευτές.
Π. Μαρινάκης: Φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα ΑΕΙ θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα τους για δύο χρόνια
Οι φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα πανεπιστήμια θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα.