Στέφανος Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος στην Κεντροαριστερά ακόμη και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

«Τους επόμενους μήνες θα φτιάξω μία σκιώδη κυβέρνηση για να ξέρει ο ελληνικός λαός ακριβώς ποιοι θα είναι γύρω μου όταν θα κληθούμε να κυβερνήσουμε», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο ελληνικός λαός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι και να είμαστε (σ.σ.: ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης της χώρα, τόνισε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως ικανοποιητικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν έχεις νέους και λαϊκές συνοικίες συνεχίζεις και χτίζεις».

Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος στην Κεντροαριστερά ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα και ο Αλέξης Τσίπρας. «Εάν δημιουργηθεί νέος φορέας της κεντροαριστεράς τότε ο ίδιος θα είναι υποψήφιος ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Κασσελάκης απάντησε πως «πρέπει να ακολουθήσουμε μια διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης». «Πρέπει να συμφωνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ στο τι πιστεύουμε», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα