

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε σχεδόν όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών, χωρίς, ευτυχώς, να προκληθούν σοβαρά προβλήματα, ενώ ανάλογες καιρικές συνθήκες επικράτησαν στα νησιά των Κυκλάδων.
Ιδιαίτερα έντονη ήταν η χιονόπτωση στο νησί της Ρόδου, κυρίως στις ορεινές περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά από χθες το απόγευμα. Επειδή, μάλιστα, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για επισκέψεις σε αυτές τις περιοχές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, από χθες το βράδυ, με την συνδρομή της αστυνομίας και εθελοντών έκλεισε τους δρόμους προς τις ορεινές περιοχές του Αταβύρου και του Προφήτη Ηλία και απαγόρευσε την κυκλοφορία.
Κατά τη διάρκεια της νύκτας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι χιονοπτώσεις επεκτάθηκαν και σε πιο πεδινές περιοχές, σε αρκετές από τις οποίες είχε να χιονίσει εδώ και δεκαετίες. Προβλήματα μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο, ενώ προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και σε περιοχή γύρω από την πόλη στο νησί της Κω.
Οι υπηρεσίες συνεχίζουν να παραμένουν σε επιφυλακή, αφού αναμένονται νέες χιονοπτώσεις το απόγευμα.
Σχετικά Νέα
Αυτοκινούμενα: Ένα βήμα πίσω από το υπουργείο τουρισμού μετά το σάλο για τις απαγορεύσεις
Η ποινικοποίηση του εναλλακτικού τουρισμού που εισάγει ο νόμος 5170/2025 έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.
Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία
Η επικράτηση βορείων ανέμων στην χώρα κατά τις επόμενες ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα.
Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του
Συγκινεί η κόρη του Μανώλη Καντάρη 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του στο κέντρο.