Στα γραφεία του ΑΚΕΛ ο Τσίπρας

Τα γραφεία του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου τον υποδέχθηκε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού. Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια “οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, αλλά και για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Αφού υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρώην γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ Δ. Χριστόφια, ο κ. Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους:

“Είμαι σήμερα εδώ για να αποτίσω φόρο τιμής ένα σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος και του κυπριακού λαού, έναν σπουδαίο ηγέτη της Αριστεράς, σε έναν άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, στον αγώνα για τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, για να μπορεί όλος ο κυπριακός λαός, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν ειρηνικά”.

Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια, συνέχισε ο πρωθυπουργός, “οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, αλλά και για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων, των κατατρεγμένων, των αδύναμων, στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή. Θα τον θυμόμαστε πάντα” κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΑΠς-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα