Στ. Κασσελάκης: Πρέπει να ανανεώσουμε την παράταξη «χθες»

Την άμεση ανανέωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και την εμψύχωση του ανθρώπινου δυναμικού, προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ένα «πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο».

«Το βλέπετε στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλης απώλειες και συγχαίρω τον Δημήτρη Κουρέτα». Αναφέρθηκε δε στη Θεσσαλονίκη που όπως είπε υπερίσχυσε ο προοδευτικός υποψήφιος. Ευχαρίστησε και τον κ. Ζαχαριάδη για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε στήριξη στον Χάρη Δούκα απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, εφόσον περάσει στον δεύτερο γύρο.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα