

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τίτλο «ΕΥΠοκλοπές».
«ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή. Όλη η ιστορία, από την προετοιμασία μέχρι την εκτέλεση του εγκλήματος. Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε στον isyriza.gr, ελάτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανάρτησή του.
Στο σποτ, ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως «σκηνοθέτης» και «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, ενώ καταληκτικά αναφέρεται ότι «υπερηφανεύεται μετά από όλα αυτά ότι το κράτος δικαίου βελτιώνεται στην Ελλάδα και θεωρεί το ‘41%’ κολυμβήθρα για όσα έχει διαπράξει. Αυτός ο άνθρωπος μας αξίζει για πρωθυπουργός;».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: «Η μάχη κατά του φασισμού είναι συνεχής – Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μια Ευρώπη Ειρήνης χωρίς πυρηνικά»
Στο Μνημείο των Πεσόντων της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι, κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος.
Ν.Ανδρουλάκης: Για μια Ευρώπη των λαών, με κοινωνική δικαιοσύνη, συλλογική ασφάλεια και προοπτική για τις επόμενες γενιές
«”Κανείς δεν ερωτεύεται μια Κοινή Αγορά”, είχε δηλώσει εύστοχα ο Ζακ Ντελόρ. Και είχε.
Μ.Θεμιστοκλέους: Ξεκίνησε η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία
Ξεκίνησε από χθες η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά.
Live η τελετή υπογραφής για τον ΒΟΑΚ παρουσία του Πρωθυπουργού
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου η τελετή υπογραφής της σύμβασης.