

Κάλεσμα στην κάλπη της Κυριακής για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απευθύνει στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι “είναι η ώρα να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα. Είναι η ώρα να επιλέξουμε τι κοινωνία θέλουμε να γίνουμε. Είναι η ώρα να κατακτήσουμε το Ελληνικό Όνειρο”, προσθέτοντας πως “ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι μέσα από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”.
Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας.
Γραφτείτε επιτόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε.Η Σύγχρονη Αριστερά σάς έχει ανάγκη.
Η Ελλάδα που θέλουμε σας έχει ανάγκη.
Η ζωή που ονειρευόμαστε σας έχει ανάγκη.👉 Μάθε πού ψηφίζεις:… pic.twitter.com/UzKXjx0gY8
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 15, 2023
Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: “Δεν θα αρχίσω καινούργιο κόμμα. Θα αρχίσω καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με εσάς. Ελάτε. Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας.Γραφτείτε επί τόπου στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και ψηφίστε”.
Τονίζει απευθυνόμενος στα μέλη και τους φίλους του κόμματος: “Η σύγχρονη αριστερά σας έχει ανάγκη. Η Ελλάδα που θέλουμε σας έχει ανάγκη. Η ζωή που ονειρευόμαστε σας έχει ανάγκη. Είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας”.
Σχετικά Νέα
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.
Ν. Κεραμέως: Βελτιώνουμε τις υποδομές για τους συμπολίτες μας με αναπηρία
Επίσκεψη στο νέο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), το οποίο μόλις ιδρύθηκε στο Γαλάτσι και.
ΠΑΣΟΚ για ΒΟΑΚ: “Ο κ. Μητσοτάκης και άργησε και ξέχασε”
“Ο Πρωθυπουργός πανηγύρισε σήμερα τη σύμβαση κατασκευής του ΒΟΑΚ. Ο ίδιος τον Μάιο του.
Σ. Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες για πράξεις βίας στα Πανεπιστήμια
Τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας και ανομίας στα δημόσια Πανεπιστήμια παρουσίασε,.