

Μία μέρα μετά τη νέα παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και μία μέρα πριν από τη λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει τα… εγκαίνια των γραφείων του στον Ταύρο.
Με μια νέα ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης και πάλι με τη γνωστή αφίσα σε μοβ φόντο – διαχωρίζοντας εαυτόν από τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ – εγκαινιάζει τα γραφεία στον Ταύρο στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.
Το κάλεσμα Κασσελάκη απευθύνεται στους φίλους και εθελοντές.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ξεκινάμε.
Συζητάμε.
Γνωριζόμαστε.
Σας περιμένω!»
Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο 1.500 τμ στο Ταύρο και ενοίκιο 20.000 ευρώ το μήνα.
Παλαιότερα ο χώρος στέγαζε γραφεία και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις. Τώρα, εκτός από τα τρία γραφεία για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη του, υπάρχει πρόβλεψη για τους εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο του εγχείρημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία στον Ταύρο έχουν νοικιαστεί με έξοδα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ το συμφωνητικό αναφέρει ότι έχουν δεσμευτεί μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.