

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ είχε τηλεφωνική συνομιλία σήμερα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από την πλευρά του Λονδίνου προκειμένου η βρετανική αμυντική βοήθεια να φτάσει στην πρώτη γραμμή του ουκρανικού μετώπου το συντομότερο δυνατόν.
«Ο πρωθυπουργός είπε ότι ήταν επικεντρωμένος στο να διασφαλίσει ότι ο αμυντικός στρατιωτικός εξοπλισμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα φτάσει στην πρώτη γραμμή όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ανέφερε το γραφείο του Σουνάκ σε ανακοίνωσή του.
«Και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι ήταν ζωτικής σημασίας οι διεθνείς εταίροι να επιταχύνουν τη βοήθειά τους προς την Ουκρανία προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να αξιοποιηθεί η ευκαιρία και να απωθηθούν οι ρωσικές δυνάμεις», συνεχίζει η βρετανική ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και αυτών της αντιπολίτευσης για το.
Ισημερινός: 11 νεκροί και 67 αγνοούμενοι από τη φονική κατολίσθηση
Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονταν με αργό ρυθμό τη νύχτα της Τρίτης προς.
Η Amazon ανοίγει εκπαιδευτικό κέντρο για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ανατολική Κίνα
Η Amazon Global Selling ανακοίνωσε χθες την έναρξη των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού κέντρου πωλήσεών.
Μπάιντεν: Δεν θα γίνει επίσκεψη Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο σύντομα
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φάνηκε χθες Τρίτη να διαγράφει την προοπτική να επισκεφθεί.