

Απροσδιόριστη είναι η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης, του 5χρονου αγοριού που χθές το απόγευμα μεταφέρθηκε από τους γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Οι προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή ήταν άκαρπες. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τις κλινικές ενδείξεις δεν προκύπτει ότι ο θάνατος προήλθε από αντίδραση σε κάποια φαρμακευτική αγωγή.
Ιστολογικά δείγματα από διάφορα όργανα του σώματος του άτυχου παιδιού θα σταλούν για περαιτέρω διερεύνηση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί ότι για τους γονείς ήταν ο μονάκριβος γιος τους τον οποίο είχαν αποκτήσει μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας.
Σχετικά Νέα
Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε μέσα σε αυτοκίνητο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλλιθέα
Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε στην οδό Σκίππη 52, στην Καλλιθέα, τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.
-
Δολοφονία στην Καλλιθέα – Τον εκτέλεσαν με σφαίρες στο κεφάλι και τον λαιμό – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο
Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε ένας άνδρας που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, σε πυλωτή.
-
Καλλιθέα: Αντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο με τραύματα από πυροβόλο όπλο
Αντρας εντοπίστηκε νεκρός, με τραύματα από πυροβόλο όπλο, μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα Αττικής..
SUV έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στον Φλοίσβο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην παραλιακή όταν αυτοκίνητο τύπου SUV.