

Δύο άνδρες συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπράχθηκε από τρεις δράστες που ενεργούσαν από κοινού.
Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ενός ακόμη άνδρα, ο οποίος βαρύνεται με την ίδια κατηγορία και αναζητείται για να συλληφθεί.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις κατηγορούμενοι, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταχράστηκαν ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο τελούσε υπό την επήρεια μέθης και αφού το οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ενήργησαν από κοινού γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τους δύο κατηγορούμενους, ενώ η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου άνδρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.
Αναβλήθηκε για τις 26 Ιουνίου η δίκη του φοιτητή για το επεισόδιο στο κυλικείο στην Πανεπιστημιούπολη
Για τις 26 Ιουνίου 2025 αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη του 34χρονου φοιτητή.