Σοκ στη Ρόδο: Οικιακή βοηθός έπνιξε τη γυναίκα που φρόντιζε – «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε»

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η δολοφονία μας κατάκοιτης ηλικιωμένης, από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί, στις Καλυθιές.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή Καλυθιές και αποκαλύφθηκε όταν η 45χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας: «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η άτυχη γυναίκα 75 ετών αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, ενώ είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Η 45χρονη, η οποία τη σκότωσε, είχε αναλάβει τον τελευταίο καιρό τη φροντίδα της.

Η 45χρονη δράστης τηλεφώνησε η ίδια στην αστυνομία στις 8:10 το πρωί και είπε ότι έπνιξε με μαξιλάρι τη γυναίκα που πρόσεχε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ροδιακής», η 45χρονη είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι «δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε».

Μάλιστα, τους αποκάλυψε η ίδια τον τρόπο με τον οποίο τη δολοφόνησε, πνίγοντάς της με ένα μαξιλάρι, και τους ζήτησε να τη συλλάβουν.

Η οικιακή βοηθός, που κατάγεται από το χωριό Αρχάγγελος, πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα, καθώς και άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα