

Ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι οργάνωσαν το πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο Σοϊλού τόνισε επίσης ότι «η Ευρώπη είναι το μουλάρι στο καραβάνι της Αμερικής. Όλος ο κόσμος μισεί τις ΗΠΑ».
Αναλυτικά ο Σουλεϊμάν Σοϊλού τόνισε:
«Ποιος οργάνωσε τα επεισόδια του Γκεζί; Αυτός που έκανε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Ποιος έχει σχέσεις με την τρομοκρατία οι ΗΠΑ. Ποιος έκανε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου…οι ΗΠΑ. Ποιος οργάνωσε τα επεισόδια Γκεζί; Οι ΗΠΑ. Δεν υπάρχει η Ευρώπη. Μην ανησυχείτε για αυτό. Υπάρχει η Αμερική. Η Ευρώπη δεν έχει κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ολόκληρος ο κόσμος μισεί την Αμερική, η Ευρώπη είναι το μουλάρι στο καραβάνι της Αμερικής».
Σχετικά Νέα
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.
Στην Ευρώπη η “σκυτάλη” της αβεβαιότητας – Πτώση στις αγορές, με το βλέμμα στα “μέτωπα” Τραμπ
Με πτωτικές διαθέσεις επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η.