

Όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Χρήστου Σταϊκούρα.
«Άκουσα τη βαθυστόχαστη ανάλυση του κ. Υπουργού, ο οποίος προσπάθησε να διερευνήσει τα αίτια της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας. Και πράγματι ήταν αρκετά διασκεδαστική. Τα ίδια επανέλαβε σήμερα το πρωί στον κ. Αυτιά. Και προσέξτε τη σύμπτωση τα ίδια είπε εδώ και ο κ. Βορίδης. Προφανώς η κοινή αφετηρία τους έχει κάνει και έχουν και κοινή αίσθηση του χιούμορ.
Αλλά δεν είναι διασκεδαστικό, τη στιγμή που σωστά αναφέρεται στους ένοπλούς που βρίσκονται στο Αιγαίο κάποιοι από τους γονείς θα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους με το νόμο που φέρατε.
Δεν είναι διασκεδαστικό τη στιγμή που καλούμε τους πολίτες να είναι μετά τις 12 και ορθώς στα σπίτια τους, κάποιοι σε λίγους μήνες να μην έχουν σπίτι να μείνουν.
Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, είναι ανατριχιαστικό», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Σωκράτης Φάμελλος: Υψώνουμε τις φωνές μας για να σταματήσει η γενοκτονία στην Γάζα
«Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη, κάθε ανθρώπου πάνω στη Γη να κάνει ό,τι μπορεί.
Γάζα: Βέλη κατά της κυβέρνησης για αδράνεια από την αντιπολίτευση – Π. Μαρινάκης στο ΠΑΣΟΚ: «Χρησιμοποιεί τις χειρότερες των πρακτικών των κομμάτων του άκρατου λαϊκισμού»
Για σιωπή και αδράνεια αναφορικά με την κατάσταση στη Γάζα, κατηγορεί την κυβέρνηση η.
Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Προανακριτική, Γάζα και συνέδριο στο «μενού» της συνεδρίασης
Η συμμετοχή του κόμματος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας.
Π. Μαρινάκης: «Να διαχωρίσουμε την πολιτική με την ποινική ευθύνη – Το κατηγορητήριο του ΠΑΣΟΚ δεν πατά στη λογική»
«Τα Τέμπη αποτελούν ανοιχτή πληγή για τη χώρα και χρειάζεται να αποδοθεί δικαιοσύνη, χωρίς.