

Σεισμός έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα Χανιά. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η αυτόματη λύση έδειξε ότι η σεισμική δόνηση ήταν της τάξης των 3,5 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος ήταν στα 18,5 χιλιόμετρα, ενώ η τοποθεσία ήταν στα 43 χιλιόμετρα δυτικά της Κισσάμου, σε θαλάσσια περιοχή.
Μέχρι τώρα, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί μετά τον νέο σεισμό.
Θυμίζουμε ότι το νησί, ειδικά η περιοχή του Αρκαλοχωρίου, ταλαιπωρείται από συνεχείς σεισμικές δονήσεις όλο το τελευταίο διάστημα, μετά τον μεγάλο σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Λίγο νωρίτερα είχαν γίνει μικρές σεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι, της τάξης των 2 Ρίχτερ.
Σχετικά Νέα
Λέκκας: Τρία τα σενάρια για τον σεισμό στην Τουρκία – Μεγαλύτερη δόνηση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην Αγιά Σοφιά
Την πεποίθηση πως δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις επόμενες ώρες στην.
ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκε κοκαΐνη 56 κιλών σε φορτίο…με γαρίδες από το Εκουαδόρ
Στο πλαίσιο συνεργασίας συναρμόδιων υπηρεσιών, προς αποτροπή εισαγωγής και περαιτέρω διακίνησης ναρκωτικών στην Ελληνική.
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ανακηρύχθηκε ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β’. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,.
Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα από τα εργατικά σωματεία για συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργία
Προσκλητήριο συμμετοχής εργαζομένων και συνταξιούχων στην πρωτομαγιάτικη απεργία την Πέμπτη 1η Μαΐου, στις 10:30.