

Σεισμική δόνηση εντάσεως 3,7 βαθμών σημειώθηκε στη Θάλασσα του Μαρμαρά, με επίκεντρο ανοικτά των ακτών της Ηράκλειας (Μάρμαρμα Ερεγλισί), σε σημείο που βρίσκεται πιο δυτικά από το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού των 6,2 βαθμών που είχε σημειωθεί κοντά στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Απριλίου.
Η σεισμική δόνηση κατεγράφη στις 11:36 και είχε εστιακό βάθος 18 χιλιομέτρων, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) της Τουρκίας.
Μιλώντας στο CNN Turk, ο σεισμολόγος καθηγ. Τουντζάι Ταϊμάζ εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη δόνηση είναι ανεξάρτητη από τον σεισμό της 23ης Απριλίου και προέρχεται από γειτονικό, αλλά διαφορετικό ρήγμα.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην επαρχία της Ραιδεστού (Τεκίρνταγ) της Ανατολικής Θράκης.
Σχετικά Νέα
Ιταλία: Απαλλάχθηκε από την κατηγορία για βιασμό ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Πολ Χάγκις
Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος.
Σκάνδαλο διαφθοράς στην Κολομβία: Εντάλματα σύλληψης για δύο πρώην Προέδρους του Κοινοβουλίου
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κολομβίας εξέδωσε την Τετάρτη εντάλματα σύλληψης για δύο κορυφαίους πολιτικούς.
Καγκελάριος Μερτς: «Για τις υποθέσεις μας αποφασίζουμε εμείς κι όχι μια αμερικανική κυβέρνηση»
«Είναι δικές μας υποθέσεις και αποφασίζουμε εμείς για αυτές, όχι μια αμερικανική κυβέρνηση», ξεκαθάρισε.
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμμένει στην πρόταση για 30ήμερη κατάπαυση πυρός
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες Τετάρτη ότι εμμένει σε πρόταση για 30ήμερη.