

Σε αυτοαπομόνωση τέθηκε ο Γάλλος ΥΠΕΞ, Ζαν Ιβ Λεντριάν, καθώς ήλθε σε επαφή με ένα πρόσωπο εντός της οικογένειάς του που διαγνώστηκε θετικό στη νόσο Covid-19, έγινε σήμερα γνωστό από αξιωματούχο του γαλλικού ΥΠΕΞ.
Ο 73χρονος Λεντριάν αναμένεται να κάνει τεστ απόψε και θα κάνει ένα δεύτερο τεστ την επόμενη Τετάρτη, μία εβδομάδα αφότου ήλθε σε επαφή με το θετικό κρούσμα.
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών ήταν οικοδεσπότης σήμερα σε μια συνάντηση με τους ομολόγους του της Γερμανίας, της Ιορδανίας και της Αιγύπτου σχετικά με τη Μέση Ανατολή και συναντήθηκε χθες με τον Αμερικανό απεσταλμένο για το κλίμα, Τζον Κέρι.
Σχετικά Νέα
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.
Στην Ευρώπη η “σκυτάλη” της αβεβαιότητας – Πτώση στις αγορές, με το βλέμμα στα “μέτωπα” Τραμπ
Με πτωτικές διαθέσεις επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η.