

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες (31/3) το μεσημέρι στη δύσβατη περιοχή Σαρακατσάνα και συνεχίζει να καίει στα Πιέρια Όρη.
Στο σημείο επιχειρούν 59 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, που έσπευσαν στο σημείο από διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Νωρίτερα, συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και ένα αεροσκάφος, το οποίο αναμένεται να επιχειρήσει και σήμερα.
Σχετικά Νέα
-
Πασίγνωστος dj μηνύθηκε για ξυλοδαρμό σε βάρος της συντρόφου του – Σοκαριστικές φωτογραφίες της 33χρονης με τους μώλωπες
Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τριαντατριάχρονη.
Έσπασε το σερί κερδών του S&P 500 καθώς η Wall Street αξιολογεί τις εμπορικές εξελίξεις και αναμένει τον «χρησμό» της Fed
Δεν κατάφερε να κλείσει ένα δεκαήμερο σερί κερδών ο S&P 500 τη Δευτέρα (05.05.2025),.
-
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Εύοσμο – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του δράστη
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έπειτα από.
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Στο στόχαστρο ο «άστεγος» με το… laptop
Τα στελέχη της Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος τον αναζητούν, στην προσπάθειά τους να συλλέξουν στοιχεία.