

Σε χαμηλό σχεδόν 7 ετών υποχώρησαν σήμερα οι μετοχές της Bayer αφού σώμα ενόρκων αμερικανικού δικαστηρίου επέβαλε στην εταιρία να καταβάλει πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια σε έναν 70χρονο που κατήγγειλε ότι η χρήση του εμπορικά πολύ επιτυχημένου Roundup ήταν η αιτία του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.
Ο γερμανικός κολοσσός χημικών προϊόντων Bayer, που απέκτησε πέρυσι την εταιρία παραγωγής του Roundup, τη Monsanto, έναντι 63 δισεκ. δολαρίων, ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας.
Στις 12:23 ώρα Ελλάδας, η μετοχή της Bayer κατέγραψε πτώση 1,3% στα 55,59 ευρώ, με την αξία του ομίλου να αποτιμάται γύρω στα 52 δισεκ. ευρώ, πολύ χαμηλότερα από την τιμή απόκτησης της Monsanto.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.