

23χρονος, που πήγε να διασκεδάσει και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του μετά την ένοπλη επίθεση της Χαμάς σε φεστιβάλ στο Ισραήλ, άφησε μήνυμα στους γονείς του, μετά την τραγική επίθεση.
Δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες νέοι άνθρωποι αγνοούνται μετά την επίθεση μαχητών της Χαμάς σε φεστιβάλ στο Ισραήλ.
Ο 23χρονος Hersh Golberg-Polin, που γιόρτασε τα γενέθλιά του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής για να πάει στο φεστιβάλ και από το πρωί του Σαββάτου, οι γονείς του δεν έχουν νέα του.
Πριν τα ίχνη του χαθούν, στις 8:11 το πρωί του Σαββάτου ο Hersh έστειλε μήνυμα στους γονείς τους. Τους έγραφε «σας αγαπώ και συγγνώμη».
Του άρεσαν τα ταξίδια και τα φεστιβάλ – «Θέλουμε απλά να γυρίσει σπίτι»
Ο 23χρονος κατάγεται από το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια. Ο πατέρας του δήλωσε στην Jerusalem Post ότι ο γιος του απολάμβανε τα ταξίδια, τα μουσικά φεστιβάλ και είχε όνειρο να επισκεφθεί την Ινδία.
Για να πραγματοποιήσει το όνειρό του εργάζεται ως γιατρός και σερβιτόρος.
Ο πατέρας του, συγκλονισμένος από την ένοπλη επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ, λέει ότι η οικογένεια είναι «θλιμμένη και ανήσυχη».
«Θέλουμε απλά να επιστρέψει σπίτι και να είναι ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας του και ερωτηθείς για το τι θα του έλεγε αν μπορούσε, συγκινεί: «σε αγαπάμε, γύρνα σπίτι».
Νέοι χορεύουν στο φεστιβάλ πριν από το αιματοκύλισμα
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, εκατοντάδες νέοι φαίνονται να διασκεδάζουν και να χορεύουν υπό τους ήχους ρέιβ μουσικής, ενώ χαράζει.
Στο τέλος του βίντεο η κάμερα «πιάνει» στον ουρανό μαύρους καπνούς, που εικάζεται ότι οφείλονται είτε σε ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Χαμάς προς το Ισραήλ, είτε σε πυρά από τις ισραηλινές δυνάμεις.
Σχετικά Νέα
Σάλος από το εμπάργκο Τραμπ στην εγγραφή ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ – Τι διακυβεύεται και τι μπορεί να αλλάξει
Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών επέβαλε τον τερματισμό της πιστοποίησης του Προγράμματος.
Ιαπωνία: Σε υψηλά άνω των δύο ετών ο δομικός πληθωρισμός τον Απρίλίο
Στο 3,5% ανήλθε ο δομικός πληθωρισμός της Ιαπωνίας τον Απρίλιο ενισχυμένος εν μέρει από.
Όρμπαν: Να αποτραπεί το σχέδιο της ΕΕ για την απαγόρευση των ρωσικών ενεργειακών εισαγωγών
Την ανάγκη αποτροπής του σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απαγορεύσει τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας.
Ισραήλ: Αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες ότι αναχαιτίστηκε ακόμη ένας πύραυλος.