

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης μίλησε νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ τόνισε: «Αυτή τη στιγμή και για τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε σε μια πορεία διακύμανσης, η οποία θα μας οδηγήσει σταδιακά σε μια μείωση των κρουσμάτων».
Όσον αφορά στα SMS με «κόφτη» υπογράμμισε ότι αν μπορούσε να εφαρμοστεί θα έλεγε «ναι», αλλά δεν θα είναι το ίδιο σε κάθε περιοχή.
Επιπλέον, εξήγησε ότι θα πρέπει να γίνουν κλιμακωτά ανοίγματα, προκειμένου να μπορούν να προβλέψουν και να προλάβουν την όποια έξαρση κρουσμάτων. Όπως είπε, «σε μια βδομάδα μέσα ξέρουμε τι θα συμβεί».
Αναφορικά με τις μετακινήσεις εμβολιασμένων από νομό σε νομό, είπε ότι εξαρτάται από το αν μπορεί να επαναμολύνει. Ταυτόχρονα, ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε ότι η πιθανότητα να μεταδίδει τον ιό κάποιος που έχει εμβολιαστεί είναι ελάχιστη.
Τέλος, είπε ότι υπάρχει μια ανησυχία για την Αττική, καθώς ο ρυθμός αποκλιμάκωσης είναι μικρότερος από αυτόν που περίμεναν να δουν.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Μεικτά πρόσημα στην Ασία μετά το ράλι που έφερε η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας
Τα χρηματιστήρια της περιφέρειας Ασίας-Ειρηνικού κινούνταν με μεικτά πρόσημα την Τρίτη, μετά την τεράστια άνοδο.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.