

ΗΣαουδική Αραβία συνέστησε στους πολίτες της που βρίσκονται στον Λίβανο να φύγουν αμέσως από τη χώρα, σύμφωνα με ανάρτηση, στην πλατφόρμα Χ, της πρεσβείας της στη Βηρυτό.
«Η πρεσβεία του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στη Δημοκρατία του Λιβάνου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις των γεγονότων στην περιοχή του νοτίου Λιβάνου, καλώντας όλους τους πολίτες της να τηρήσουν την απαγόρευση ταξιδίων και όσοι βρίσκονται επί του παρόντος στον Λίβανο να φύγουν αμέσως», ανέφερε.
Σχετικά Νέα
Μήνυση στη Google από το Μεξικό για τον «κόλπο της Αμερικής»
Σε μήνυση εις βάρος της Google προχώρησε το Μεξικό, καθώς άλλαξε το όνομα του Κόλπου.
Γερμανία: Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του νέου ΥΠΕΞ με τον Αμερικανό ομόλογό του
Ο νέος επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Γιόχαν Βάντεφουλ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών.
ΗΠΑ: Συνελήφθη ο δήμαρχος Νιούαρκ έξω από κέντρο κράτησης μεταναστών – «Δεν έκανα τίποτα κακό», δήλωσε μετά την απελευθέρωσή του
Ο δήμαρχος του Νιούαρκ, της μεγαλύτερης πόλης του Νιου Τζέρσεϊ, Ρας Μπαράκα συνελήφθη έξω.
Πακιστάν: Σε εξέλιξη ανταποδοτικά πλήγματα εναντίον της Ινδίας
Οι ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν εξαπολύουν ανταποδοτικά πλήγματα εναντίον της Ινδίας, λίγες ώρες αφότου.