

Οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία θα υπογράψουν μία προκαταρκτική συμφωνία για την ενεργειακή συνεργασία και τη συνεργασία στην πυρηνική τεχνολογία πολιτικής χρήσης, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας Κρις Ράιτ στη διάρκεια μιας σημερινής συνέντευξης Τύπου στο Ριάντ.
Ο Ράιτ δήλωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για την πυρηνική συνεργασία μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Ριάντ θα γίνουν γνωστές αργότερα μέσα στο 2025.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Λίβανος: Ο μαρωνίτης πατριάρχης Μπεσάρα Ράχι έσπασε το ισχίο του κατά τη διάρκεια της λειτουργίας
Ο επικεφαλής της μαρωνίτικης εκκλησίας του Λιβάνου πατριάρχης Μπεσάρα Ράχι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Να μην μετατρέψει το Ελ Σαλβαδόρ σε «τεράστια διεθνή φυλακή» καλεί τον πρόεδρο Μπουκέλε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε να μην.
Ντ. Τραμπ: «Ας ελπίσουμε η Ρωσία και η Ουκρανία να καταλήξουν σε μια συμφωνία αυτήν την εβδομάδα»
Την ελπίδα να υπάρξει «εντός της εβδομάδας» μια συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας εξέφρασε.
Διαδηλώτριες έκαψαν εγκαταστάσεις κινεζικής εταιρείας εξόρυξης ζιρκονίου στη Γουινέα – Μπισάου, διαμαρτύρονται για την περιβαλλοντική καταστροφή
Φωτιά έβαλαν και κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαχειρίζονται Κινέζοι επιχειρηματίες, γυναίκες στην Γουινέα-Μπισάου,.